Online afsluiter: De Toots Sessies (VRT) - Lore Binon en Jurgen De Bruyn

Ons online-aanbod van dit UDL-werkjaar willen we graag afsluiten met een streepje muziek van eigen bodem…

Om de culturele sector een hart onder de riem te steken bood TV één en Canvas onder andere naast Podium 19 ook de reeks ‘Toots Sessies’ aan. In één van deze sessies mochten we de sopraan Lore Binon beluisteren in een begeleiding op luit en theorbe van Jurgen De Bruyn.

Ze brachten een aantal heel sfeervolle liederen die u meevoeren naar een droomwereld… Sluit uw ogen en laat u bedwelmen door Hypnos, de mythologische god van de slaap. Dit intimistisch optreden is een mooie afsluiter van het voorbije werkjaar dat -helaas- gedomineerd werd/is door Covid-19.

 

-------------

 

De Toots Sessies (VRT)
Lore Binon en Jurgen De Bruyn

 

Bekijk aflevering

 

-------------


Intussen is het onze stellige hoop dat we ons 27ste werkjaar in normale omstandigheden zullen kunnen en mogen opstarten op dinsdag 26 oktober 2021. We willen hoopvol blijven en met de zomer in het verschiet, gekoppeld aan de nodige vaccinaties, ziet het najaar er toch hoopvoller uit. Op vrijdag 6 augustus sturen we u dan ook de uitnodigingsbrief (digitaal of per post) om uw lidmaatschap te vernieuwen. Hou deze datum dus goed in de gaten!

We zijn blij u ook alvast te kunnen meedelen dat we ons UDL-bestuur hebben uitgebreid met dhr. Hugo Brackx en dhr. Yves Vandeghinste. We heten hen van harte welkom en wensen hen ook een goede start.

Met z’n allen houden we het verder veilig en dragen we zorg voor mekaar. UDL-Roeselare duimt alvast voor een hartverwarmend weerzien in oktober en wenst u allen een mooie zomer!


Praktisch

Spreker:

Datum: 30 maart 2021


< Kalenderoverzicht