Hervatten lezingen

31 januari 2022

Beste UDL-leden,

 

Nu de coronamaatregelen wat versoepeld zijn en men sinds 28 januari werkt met de coronabarometer - weliswaar in code rood - hoopten we met z’n allen dat we onze lezingen opnieuw konden hervatten…

 

Helaas, er zijn diverse redenen waarom we met het UDL-bestuur de beslissing hebben genomen onze lezingen in februari toch nog niet te laten doorgaan. 
We weten enerzijds dat de besmettingscijfers nog niet goed zijn en dat de piek er nog moet aankomen en anderzijds zal het CC De Spil de activiteiten hervatten met een zaalcapaciteit van 70%, wat het voor ons ook niet evident maakt aangezien ons ledenaantal dit percentage ruim overschrijdt…

 

De beslissing om voorlopig nog niet te herstarten nemen we niet graag, maar het is momenteel voor alle partijen de juiste werkwijze volgens ons. 

 

Wat de maand maart zal brengen weten we ook nog niet, maar het bestuur volgt de ontwikkelingen op de voet en we houden u zeker verder op de hoogte.  
We hopen op betere tijden. Voor grote binnen-evenementen eisen de huidige coronamaatregelen verder het Covid Safe Ticket met booster inbegrepen. 
Wil hiermee zeker rekening houden.

 

In afwachting hopen we dat het met ieder van u verder goed mag gaan en dat we elkaar gauw mogen terug ontmoeten. 
Eind februari nemen we zeker opnieuw contact op met de nieuwe stand van zaken. Bekijk ook regelmatig onze website voor een update.

 

Een hartelijke groet in naam van het bestuur,

 

Ann Sarre, voorzitter


< Nieuwsoverzicht